Go to content
Gaupe

Polar Park

Polar Park er verdens nordligste dyrepark, og hjem til Nordens store rovdyr og klovdyr. Hos oss kan du oppleve brunbjørn, ulv og gaupe så vel som elg, hjort, moskus og rein. Parken har siden åpningen i 1994 basert seg på å vise frem dyr i naturlige omgivelser.

Dyrevelferd er vårt viktigste fokus, og med all den plass de har å boltre seg på så hender det at de gjemmer seg i busker og kratt. Likevel er de fleste av de sosiale og nysgjerrige, så muligheten for å få øye på dyrene er normalt stor. Om du er forberedt på å bruke god tid på besøket ditt vil sjansene være store får å se våre rov- og klovdyr!

Landskapet rundt Polar Park er et praktfullt bakteppe for din villmarksopplevelse. Du kan velge om du ønsker å vandre rundt på egenhånd i Parken, eller du kan være med på rovdyrguiding sammen med en av våre dyrepassere for å lære mer om dyrene. Vi har også en restaurant og kafe hvor du kan nyte et godt måltid produsert av lokale råvarer, eller du kan ta med deg mat og drikke inn i parken. Vi har også flere bålplasser som kan benyttes om sommeren, om du foretrekker å være ute.

Infomasjon

09:00 Avgang Tromsø Scandic Ishavshotell.
12:00 Ankomst Polar Park.
15:00 Avgang Polar Park.
18:00 Ankomst Tromsø Scandic Ishavshotell.

Pris

NOK 1540 Voksen.
NOK 1340 Barn.

Inkludert i prisen

Busstransport Tromsø-Polar Park-Tromsø, inngangsbillett Polar Park.


Polar Park

Polar Park is the world's northernmost animal park, and home to Norway's large predators such as bears, wolves, in addition to lynx as well as deer, moose, reindeer and muskox. Opened in 1994, the park is based on exhibiting animals in their natural surroundings.

Polar Park offers a unique wildlife experience for you and your family, always with animal welfare as the highest priority. Within the enclosures, a natural environmental enrichment keeps the animals stimulated and active.

Transport from Tromsø, Scandic Ishavshotel, meet 15 min before departure.
All packages must be booked latest at 16.00 one day prior to departure.

Facts

09:00 Departure Tromsø Scandic Ishavshotel.
12:00 Arrival Polar Park.
15:00 Departure Polar Park.
18:00 Arrival Tromsø Scandic Ishavshotel.

Prices

NOK 1540 Adults.
NOK 1340 Children.
Included in the price
Bus transfer Tromsø-Polar Park-Tromsø and entrance fee Polar Park.
2020 (c) NLT Guide Company / Aurora Borealis Tromsø AS
Back to content